Strato


Användarvänligt
0%
Tillgänglighet
0%
Kundsupport
0%
Prisvänligt
0%
Totalt
0%
VPS

Pris från 39:-/mån


Besök Strato

Lämna en recension på Strato

Webbhotellet Strato är relativt nya i Sverige men är sedan tidigare etablerade i b.l.a Tyskland, Frankrike och England med över 2 miljoner kunder och över 4 miljoner domäner. Strato garanterar att kundernas data stannar inom EU och dom har två olika datacenter.

Strato erbjuder:

  • Webbhotell och WordPress
  • Domän och Epost
  • VPS på både Linux och Windows
  • Molnlagring

Webbhotell med wordpress till bra pris
Strato har webbhotell från bara 39:-/mån. Oavsett vilket paket man väljer är man fri att flexibelt byta både upp och ner mellan paketen.
Om man vill prova Stratos webbhotell så har dom 30 dagars ångerrätt och är man inte nöjd? Inom de första 30 dagarna kan man få pengarna tillbaka för nästan alla produkter.

Webbhotell med support
Strato ger support på sina produkter via både telefon och e-post.

Skapa hemsidan
Det finns flera olika sätt att skapa sin hemsida hos Strato. Flera populära Content-Management-system (CMS) såsom WordPress, Joomla!, TYPO3 och Drupal kan enkelt installeras med bara ett klick. På så sett kan mindre tekniskt erfarna kunder kan skapa högkvalitativa webbplatser med dessa lösningar.
För mer avancerade användare finns olika programmeringsspråk som PHP, Perl, Python och Ruby. Alla paket är också utrustade med MySQL-databaser på SSD.

Besök Strato
Webbhotell med liknande lägstapris: Simply och One.com.

Tyvärr saknar vi recensioner och omdömen ifrån kunder på Strato. Är du eller har varit kund hos webbhotellet får du gärna kommentera/recencera dem. Både positiva och negativa synpunkter är viktiga så att vi får en rättvisande och aktuell topplista med dom bästa svenska webbhotellen.
(Du som lämnar ett betyg får en länk till din hemsida)

Tyvärr har vi ingen information om Stratos webbpaket i dagsläget.

Strato erbjuder domäner till följande priser.

DomäntypÅrsavgift 
.COM99 krTill Webbhotellet
.SE90 kr
.NU108 kr
.EU99 kr
.ME129 kr
.NET129 kr
.ORG129 kr
.BIZ kr
.INFO kr
.DK kr