Cloudax

cloudax
Användarvänligt
100%
Tillgänglighet
100%
Kundsupport
100%
Prisvänligt
100%
Totalt
100%

Pris från 56:-/mån


Besök Cloudax

Lämna en recension på Cloudax

Cloudax är en svensk site som erbjuder flera olika webbhotellpaket samt registrering utav domäner. Alla paket sägs ligga på molnservrar där andra användare inte påverkar din prestanda. Backup 4 gånger om dagen med enkel återställning. Obegränsat med både trafik och disk.
Cloudax trycker också på sin domänhanterare där man ska kunna göra bulkregistrerigar, snapback-registrering, lägga till identitetsskydd, skapa egna namnservrar mm.
Cloudax moderbolag är baserat i England och servrarna finns i USA, England och Australien.

Besök Cloudax
Webbhotell med liknande lägstapris: EgenSajt och Miss Hosting.
Om du har din hemsida hos webbhotellet Cloudax vill vi gärna att du lämnar en recension. Både positiva och negativa recensioner är uppskattade och behövs för att hålla topplistan aktuell med dom bästa svenska webbhotellen. (Om du lämnar ett betyg får du en länk till din hemsida)

 1. Sevak (Kund i 0-6 månader)

  Jag har startat en hemsida hos Cloudax webhotell. Det som fångade min uppmerksamhet var snabheten på supporten. När jag började använda tjänsten så blev jag förtjust i Cloudax kontrollpanelet som är väldigt lätt att använda för en sådan nybörjare som jag är. Man får bra överblick på allt som man behöver. Hittills har jag inte haft några problem med hemsidans stabilitet och dessutom fått bra respons av mina kunder vad gäller hemsidans snabbhet.
  Sevak Rostomyan, UF Företagare.

 2. Användarvänligt
  100%
  Tillgänglighet
  100%
  Kundsupport
  100%
  Prisvänligt
  100%
  Totalt
  100%
Lämna en recension på Cloudax (Du får en länk till din sida)

Tyvärr har vi ingen information om Cloudaxs webbpaket i dagsläget.

Cloudax erbjuder domäner till följande priser.

DomäntypÅrsavgift 
.COM68 krTill Webbhotellet
.SE444 kr
.NU283 kr
.EU68 kr
.ME278 kr
.NET68 kr
.ORG68 kr
.BIZ68 kr
.INFO68 kr
.DK kr

Många webbhotell har en sida med aktuell driftinformation. Ofta har man denna sida på en server i en annan serverhall än den där man hostar sin och kundernas hemsidor. Detta för att driftstatusen ska gå att nå även när servrar ligger nere. Sidan med driftinformation för Cloudax hittar du här:
http://www.properstatus.com/