Space2u


Användarvänligt
49%
Tillgänglighet
64%
Kundsupport
53%
Prisvänligt
47%
Totalt
53%

Pris från 31:-/mån


Besök Space2u

Lämna en recension på Space2u

Space2u erbjuder webbhotell, dedikerad server och VPS (Virtual Private Server).

Space2u har drivit webbhotell sedan 1998 och har sin egen serverhall i Kramfors.

Space2u har en mängd olika webbhotellpaket i alla prisklasser. Space2u har stöd för alla dom vanligaste scriptspråken samt flera olika databaser och man kan välja om man vill köra sitt paket på Linux eller Windows.

Hos Space2u kan man väldigt enkelt installera ett 50-tal olika applikationer med hjälp av installatron. Kundtjänsten har öppet dygnet runt.

Besök Space2u

 

Webbhotell med liknande lägstapris: Simply och Inleed.
Om du har din hemsida hos webbhotellet Space2u vill vi gärna att du lämnar en recension. Både positiva och negativa recensioner är uppskattade och behövs för att hålla topplistan aktuell med dom bästa svenska webbhotellen. (Om du lämnar ett betyg får du en länk till din hemsida)

 1. Alexander (Kund i 1-2 år)

  Supernöjd, valde space2u att hosta min domän efer nogrann resarch för dryft ett år sedan. enda gånger jag haft driftproblem var när jag missat att betala fakturan. Supporten var supersnabb trots helg. Rekommenderas verkligen

 2. Användarvänligt
  100%
  Tillgänglighet
  100%
  Kundsupport
  100%
  Prisvänligt
  100%
  Totalt
  100%
 3. Jan G (Kund i 0-6 månader)

  Sedan uppköpet kraftigt försämrad support Långa svarstider ointresserade av att hjälpa till, skyller ifrån sig på mjukvara och operatörer. Funderar starkt på att byta.

 4. Användarvänligt
  0%
  Tillgänglighet
  0%
  Kundsupport
  0%
  Prisvänligt
  0%
  Totalt
  0%
 5. Max (Kund i 2+ år)

  Space2u har tappat det helt. Vi har varit kund länge (reklambyrå) där vi har en del sidor själv samt en del kunders sidor registrerade. I över två år har vi väntat på migrationen till nya systemet med nya kundpanalen och servrar. Inget har hänt trots flera påtryckningar. ”Vårt script som ska migrera automatiskt är inte klart men det är klart inom en snar framtid” har det låtit i över ett år. Under tiden sitter vi fast i PHP 5.3. De har manuellt migrerat ett konto där vi hotade med att säga upp. Då skickar de inte ut någon faktura och stänger av kontot kort därefter utan notis.

  Sedan Space2u köptes upp har det bara gått utför. HEJ DÅ Spaceu och hej Oderland!

 6. Användarvänligt
  20%
  Tillgänglighet
  80%
  Kundsupport
  20%
  Prisvänligt
  20%
  Totalt
  35%
 7. Bengt Smideman (Kund i 0-6 månader)

  Jobbmail och privatmail har legat mere i två hela dygn och sedan är hemsidan och instruktionerna så bristfälliga att det tar ytterligare ett dygn innan saker börjar fungera. I supporten vet man inte ens vad som har orsakat driftsstopp i två dygn!

 8. Användarvänligt
  0%
  Tillgänglighet
  0%
  Kundsupport
  0%
  Prisvänligt
  0%
  Totalt
  0%
 9. Martin (Kund i 0-6 månader)

  Inte imponerad!

  Kund sedan många år tillbaka.
  Deras PHP version är utdaterad sedan länge vilket är en ren katastrof när det gäller säkerhet.
  Jag har vid ett flertal tillfällen påtalat problemet och inget händer.

  Så fort jag får tid kommer jag byta webbhotell. Space2u avrådes!!!

 10. Användarvänligt
  10%
  Tillgänglighet
  40%
  Kundsupport
  10%
  Prisvänligt
  10%
  Totalt
  18%
 11. Ola (Kund i 0-6 månader)

  Totalt värdelösa.
  Mail problem som bara pågår utan att de löser problemen för sina kunder.

 12. Användarvänligt
  0%
  Tillgänglighet
  0%
  Kundsupport
  0%
  Prisvänligt
  0%
  Totalt
  0%
 13. Vidar (Kund i 2+ år)

  Håller med om de senaste recensionerna – har gått från klart över genomsnittet till att ha blivit SKRÄMMANDE dåliga! Jag är själv i branschen och har hört lite skvaller. Tydligen är det så att firman startades av ett högutbildat och klipskt norrländskt gäng, som drev businessen väldigt nyktert, seriöst och regelföljande. Sedan ett år är det dock inte de som styr skutan längre, utan allt är sålt till ett tyskägt (???) business-konglomerat som mest bryr sig om att skryta högt och leverera sparsamt (vinsterna blir såklart högre på det sättet).

  Några skräckexempel:

  -Mail som försvinner – har varit med om detta flera gånger själv

  -Virussmittade mejlservrar som inte fixas på en vecka

  -Som någon skrev är driftinformationen FALSK så det ryker – nertiderna är i själva verket påtagliga – inte i närheten av 100%

  -Administrationsgränssnittet fungerar hackigt, får ringa support och be dem ’sparka till det lite’ för att ändringar ska gå igenom

  -First line support verkar vara gymnasiegrabbar/tjejer som ’trycker på en knapp och ser om problemet löser sig’ – trots det har de uppenbart tillgång till all information på hela webhotellet. Mycket stora sekretessrisker. Dessutom verkar de inte bry sig om att autentisera den kund som inleder ett support-ärende utan kan ge ut potentiellt känslig information ändå.

  -Separerade system för nya och gamla kunder som är helt olika med olika tjänster och gränssnitt. Inte särskilt bra, förvirrande.

  Jag håller på och flyttar över mina sista kunder från det här webhotellet. Det var trevligt så länge det varade, men nu en döende fågel.

 14. Användarvänligt
  20%
  Tillgänglighet
  20%
  Kundsupport
  30%
  Prisvänligt
  20%
  Totalt
  23%
 15. Adolf Strömhammar (Kund i 2+ år)

  Kassa

 16. Användarvänligt
  10%
  Tillgänglighet
  10%
  Kundsupport
  10%
  Prisvänligt
  10%
  Totalt
  10%
 17. Lars (Kund i 2+ år)

  Jag har använt Space2u för många sajter och kunders mail-lösningar i snart tio års tid. Fram tills för något år sedan var allt fantastiskt, tyvärr är det inte det längre. Jag har fått intrycket av att de expanderat verksamheten för fort utan att samtidigt lyckas ha bra koll på sina nya system/servrar. De erbjuder numera mycket större lagringsutrymme exempelvis men tjänsterna funkar sämre.

  Allvarligaste punkten är mailtjänster som dött ”tyst” flera gånger utan att användaren märker något annat än att mail som borde ha gått iväg eller tagits emot bara försvinner. Riktigt farligt för professionella verksamheter som beror på sin mail.

  Flera långa (12+ timmar) nertider på nya servrar. Deras nya driftinfo är tyvärr en bluff – troligen inte avsiktlig, men ändå – och visar alltid 100% upptid – detta är så klart inte verkligheten.

  Stort plus är en kundsupport som fortfarande är mycket följsam/kunnig och svarar snabbt, men jag vänder mig förmodligen till en annan leverantör nästa gång om inte bygget får sig ett rejält uppsving inom kort.

 18. Användarvänligt
  40%
  Tillgänglighet
  50%
  Kundsupport
  90%
  Prisvänligt
  40%
  Totalt
  55%
 19. Birgith Kalm (Kund i 0-6 månader)

  HELT hopplöst att komma fram för att få hjälp. Skickade mejl som kom fram 12 timmar senare.
  Kan Ni svara på supporten eller ska man sitta och lyssna på paus musiken till öronen ramlar av.
  SKIT LESS!!!!!

 20. Användarvänligt
  70%
  Tillgänglighet
  10%
  Kundsupport
  10%
  Prisvänligt
  60%
  Totalt
  38%
 21. Magnus (Kund i 2+ år)

  Haft många projekt på detta webhotell, och fortsätter det som nu så kommer jag inte söka mig därifrån. svar på supportmail kommer oftast inom 2 minuter!

 22. Användarvänligt
  80%
  Tillgänglighet
  90%
  Kundsupport
  100%
  Prisvänligt
  80%
  Totalt
  88%
 23. Erik Fryklund (Kund i 2+ år)

  Vad har hänt med Space2u? Har varit kund sedan 2008 och alltid tyckt att dom har fantastisk support. Nu när jag för första gången på nästan ett år verkligen behövde hjälp fick jag ett snäsigt svar av en Anders som sa att jag fick återkomma på måndag då han ”inte hade koll” på just det jag behövde hjälp med. Enligt google är det ägaren vilket gör det ännu sämre, nej nytt webbhotell för mig nu!

 24. Användarvänligt
  50%
  Tillgänglighet
  100%
  Kundsupport
  10%
  Prisvänligt
  50%
  Totalt
  53%
 25. Mia Poletto Andersson (Kund i 2+ år)

  Har varit kund några år och tycker att allt funkar jättebra. Mejlar man en fråga brukar man få svar supersnabbt, även på helger. Kan inte påminna mig om att det varit problem någon enda gång, faktiskt.

 26. Användarvänligt
  70%
  Tillgänglighet
  100%
  Kundsupport
  100%
  Prisvänligt
  60%
  Totalt
  83%
 27. Peder (Kund i 2+ år)

  Jag har bra erfarenheter av Space2U (24-7 webhosting). Supporten är snabb och det har sedan 2005 varit väldigt stabilt med fåtal kortare störningar under alla år.

 28. Användarvänligt
  70%
  Tillgänglighet
  100%
  Kundsupport
  100%
  Prisvänligt
  70%
  Totalt
  85%
Lämna en recension på Space2u (Du får en länk till din sida)

Tyvärr har vi ingen information om Space2us webbpaket i dagsläget.

Space2u erbjuder domäner till följande priser.

DomäntypÅrsavgift 
.COM282 krTill Webbhotellet
.SE188 kr
.NU282 kr
.EU313 kr
.ME313 kr
.NET282 kr
.ORG282 kr
.BIZ282 kr
.INFO282 kr
.DK313 kr

Många webbhotell har en sida med aktuell driftinformation. Ofta har man denna sida på en server i en annan serverhall än den där man hostar sin och kundernas hemsidor. Detta för att driftstatusen ska gå att nå även när servrar ligger nere. Sidan med driftinformation för Space2u hittar du här:
http://drift.space2u.com/index.php?web&lang=sv