Scorpion Data


Användarvänligt
37%
Tillgänglighet
30%
Kundsupport
10%
Prisvänligt
27%
Totalt
26%

Pris från 75:-/mån


Besök Scorpion Data

Lämna en recension på Scorpion Data

Scorpion Data säger sig ha servrar i två separata datorhallar i Stockholm. Man jobbar med dubbel geografisk redundans och har därför allt i två uppsättningar. Hemsidan ger väldigt sparsmakad information om dom två webbhotellpaket som erbjuds. Den senaste nyheten på siten är ifrån 2013.

Besök Scorpion Data
Webbhotell med liknande lägstapris: Miss Hosting och EgenSajt.
Om du har din hemsida hos webbhotellet Scorpion Data vill vi gärna att du lämnar en recension. Både positiva och negativa recensioner är uppskattade och behövs för att hålla topplistan aktuell med dom bästa svenska webbhotellen. (Om du lämnar ett betyg får du en länk till din hemsida)

 1. Ingper (Kund i 2+ år)

  Varit kund hos dem nästan sedan starten för snart 20 år sedan. Var jättebra i början, men senaste åren verkar hela webbhotellbiten börjat skötas när man känner för det. Hemsidan är heller inte uppdaterad på 7 år, inget svar på support på månader.
  Tvingades nyligen att lämna Scorpion Data, då de inte kommunicerar längre och jag inte vet om de ens förnyar mina domäner. Dock har jag inte fått någon respons på uppsägningen heller.

 2. Användarvänligt
  20%
  Tillgänglighet
  20%
  Kundsupport
  10%
  Prisvänligt
  20%
  Totalt
  18%
 3. Kund (Kund i 2+ år)

  I början var det bra, de svarade på supportärenden ganska omgående. Den senaste tiden ca: 1 år tillbaka har ärenden besvarats sällan om någonsin. Deras hemsida är inte uppdaterad, finns uppgifter från 2013. Borde vara mer uppdaterad. Har inte aktuella tillägg installerade på sina servrar. Kan inte rekommendera dem längre, jag kommer att byta leverantör.

 4. Användarvänligt
  60%
  Tillgänglighet
  60%
  Kundsupport
  10%
  Prisvänligt
  50%
  Totalt
  45%
 5. Förbannad (Kund i 2+ år)

  Jag hade Scorpion Data som webbhotell under ett antal år utan problem, antagligen berodde denna problembrist på att jag inte använde deras tjänster mer än till att hålla ett domännamn och förnya detta varje år.
  Problemen började med att jag gjorde en sökning på min domän och upptäckte att jag inte längre var ägare till den varå jag kontaktade Scorpion Data för att fråga vad som hänt. Deras svar var att de ”glömt” förnya min address som sedan köpts av ett företag direkt min licens gick ut. De erbjd sig mycket vänligt efter lång tid att ge mig min avgift (som jag betalat för något jag inte längre hade) tillbaka.
  Kundsupporten under de följande månaderna(!) var det snorkigaste och mest oprofessionella jag någonsin har varit med om med efterföljande problem och websidor som låg nere under lång tid.
  Deras sk service har således uppskattningsvis kostat mig ett par hundra tusen kronor, dels för den förlorade domänen som är till salu för $2000 och dels för förlorade inkomst under tiden de ignorerade mig, något jag uppfattade som hämnd för att jag skällde ut dem efter deras första fadäs.
  Deras taktik har varit tystnad vid krav på återgäldning och hånfullhet vid fråga om hjälp.
  UNDVIK!!

 6. Användarvänligt
  30%
  Tillgänglighet
  10%
  Kundsupport
  10%
  Prisvänligt
  10%
  Totalt
  15%
Lämna en recension på Scorpion Data (Du får en länk till din sida)
 MaxiwebbMidiwebb
WebbhotellBesökBesök
Bästa Pris / år1350 kr900 kr
Startavgift0 kr0 kr
Uppsägningstid0 mån0 mån
Avtalstid12 mån12 mån
   
ServerplatsSverigeSverige
PlattformLinuxLinux
KontrollpanelEgenutveckladEgenutvecklad
Utrymme13 GB8 GB
Trafik130 GB80 GB
DomänkopplingarObegränsatObegränsat
SubdomänerObegränsatObegränsat
FTP-konton200 st50 st
E-postkonton200 st50 st
Automatisk backup
Dynamisk DNS
Olika C-nät
SSH
SSL
Cronjobs
Egna felsidor
   
PHP
ASP
.NET
JSP
Ruby on Rails
CGI
   
MySQL40 st20 st
MSSQL
Access
   
E-postsupport
Telefonsupport
Livechatt

Scorpion Data erbjuder domäner till följande priser.

DomäntypÅrsavgift 
.COM120 krTill Webbhotellet
.SE188 kr
.NU313 kr
.EU-
.ME-
.NET120 kr
.ORG120 kr
.BIZ-
.INFO-
.DK-